/>

Lavvoen.

Her i Holtet har vi ei lavvoavdeling som den eneste i Harstad. Den gir et heldagstilbud til 12 femåringer. Lavvoen er laget av tre, er isolert og har et inngangsparti hvor vi også har satt inn et toalett.

Vedovnen varmer godt, og barna har alt de trenger i Lavvoen. Avdelinga disponenerer selvsagt også hovedhuset med sine fasiliteter. Vi har investert i ski, tursekker, hodelykter, turkniver m.m. til alle Lavvo-barna + de 2 voksne. Barna lærer å spikke, gjennomfører mange turer i året, bl.a. til Kilkam, Heia, Gangsåstoppen og Krafthallen samt fjelltur til Hinnstein og Kvitnesveten. Turer i skog og mark i nærområdet er en selvfølge.  Lavvoen har også annet turutstyr, bl.a. til å lage varm mat  over bålet. Vi har en flott gapahuk i nærheten av Lavvoen, som blir mye benyttet hele året. Midler fra Fylkesmannen gir lavvobarna mulighet for vann- og svømmetrening i Grottebadet i løpet av barnehageåret.

Velkommen til en kikk innom!