KLØVERSTUA

VELKOMMEN TIL BARNEHAGEÅRET 2023-2024 På mandag 21.08.23 ønsker vi gamle og nye barn velkommen til oss. Kløverstua er i år ei avdeling med barn i alderen 2-4 år. Vi blir en herlig gjeng med 8 gutter og 7 jenter. I starten skal vi jobbe med tilvenning, slik at alle blir kjent og trygg på Kløverstua. Vi gleder oss til oppstart av et nytt barnehageår med flotte barn og foreldre.

Vi voksne som jobber på Kløverstua er Ann Helga T. Johansen (fagarbeider 100%), Lill-Tone Mikalsen (fagarbeider 100%), Sigrunn Mikkelsen Saue (fagarbeider 60 %) og Inger Marit N. Klaussen (pedagogisk leder 100%). 

Vi vektlegger at barna skal ha barnehagedager som gir glede, trygghet og trivsel, og er forutsigbare. Å innarbeide gode rutiner er viktig for barna. Vi ønsker å legge til rette for barnas lek og utvikling av vennskapsrelasjoner. Både sosial- og språklig kompetanse er viktige utviklingsområder som vi ønsker å styrke hos barna. Dette utvikles i samspill med andre barn og trygge voksne.

Hos oss ønsker vi at alle barn skal føle seg sett, hørt og verdsatt for den han/hun er. Dette handler om at vi voksne er omsorgsfull, lyttende og støttende i relasjon med barna. 

Vi ønsker at dere foreldre og vi i personalet skal ha en god dialog og et tett samarbeid om ulike behov for barna deres. Da kan vi legge best mulig til rette for dem i barnehagen. Vi synes det er viktig at dere foreldrene kan forlate barna i barnehagen, og være trygg på at de trives og har det bra. Ring oss gjerne om dere lurer på noe. 
  

Tlf. Kløverstua 455 14178
Tlf. Inger Marit 907 66407
Minner også om at dere foreldre kan bruke Kidplan for å registerer barnas fri/sykdom.  

 

DAGSRYTMEN
Vi starter med en kort samling i garderoben kl. 08.15 for å vaske hendene før vi 
spiser vi frokost kl. 08.30.  

Ca. kl. 11.30 er det lunsj. Denne spiser vi inne/ute i barnehagen, i skogen dersom vi er på tur eller i lavvoen eller gapahuken dersom været er dårlig. 

Vi serverer vann, frukt/yoghurt og knekkebrød kl. 14.00-14.30 De som har behov for litt mat senere på ettermiddagen før de blir hentet, får selvfølgelig det.